donderdag 24 april 2008

Ons badkamer begint al meer op een badkamer te gelijken. Het bad, het aquarium en de hang-wc zijn geïnstalleerd en de afvoeren liggen overal. Het plafond is thermisch en akoustisch geïsoleerd en bekleed met fermacell. Ook het "podium" van de inloopdouche en de wand boven het aquarium hebben een fermacelljasje gekregen.



Nu kunnen de kranen en douche eindelijk geïnstalleerd worden. De keuze bleek moeilijker dan verwacht. We wouden geen opzichtige, lompe, hoogtechnologische snufjes, maar de meest elementaire vorm van de kraan, namelijk de dienstkraan (wat men meestal in de gevel inwerkt om een tuinslang aan te hangen). Dat was op zich geen probleem, maar een douche en handsproeier vinden die daar niet mee vloekt was een andere zaak. Na 9 winkels en een aantal zotverklaringen, zijn we uiteindelijk bij Facq terecht gekomen (eventjes reclame maken ;) ) Daar was dan toch iemand die begreep wat we zochten. Dit is het resultaat van onze zoektocht geworden:

1 kraantje voor warm en 1 voor koud komen aan het bad en de lavabo


onze douche !

De handsproeier is quasi hetzelfde, behalve dat er nog een slang tussen de kraan en de sproeier zit. De thermostaat wordt ingewerkt in een kastje onder het "podium".

Geen opmerkingen: